zaterdag 23 februari 2013

I love cake

Het is weekend, heerlijk! Dat betekent iets lekkers bakken.
Dit weekend is dat een cakerol met verse aardbeien. Mmm...









 
Je maakt de cakerol als volgt:
Maak het biscuitbeslag volgens de gebruiksaanwijzing op het pak. Ik kocht de mix bij een bakwinkel.
Doe bakpapier in een bakvorm van ongeveer 20 bij 20 cm. Op de mix staat precies hoeveel je voor welke vorm moet gebruiken.
Ongeveer 15 minuten in de oven op 170 C.
Leg een theedoek op je werkvlak, bestrooid met suiker.
Keer de cake om op de theedoek. Haal het bakpapier er voorzichtig af en rol je cake met behulp van de theedoek op. Laten afkoelen en vervolgens weer terugrollen. Je kunt de cake nu bestrijken met de opgeklopte slagroom of Klop Klop. De aardbeien er in stukjes er over heen strooien.
De cake oprollen en bestrooien met poedersuiker.

Klaar is de cakerol. Lekker!

PS: het bestek beschilderde ik met kalkbordverf zoals je hier kon zien.
Ik heb er deze keer een tekst op gezet.



Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen